course

IV digituba: kuidas korraldada vabaühenduses dokumendihaldust?

9.11.2017 töötoa raames näitasime erinevaid võimalusi dokumentide hoiustamiseks, arhiveerimiseks ja jagamiseks meeskonnasiseselt.

Vaata salvestist

Kursuse kirjeldus

Rääkisime turvalisusest dokumentide hoidmisel ja jagamisel ning olulisemate dokumentide krüpteerimise võimalustest. Vaatasime üle, milliseid tasuta võimalusi pakub dokumentide hoiustamiseks ja jagamiseks Google Drive, Dropbox, Time Capsule või erinevad muud teenused. Arutasime dokumentide nn pilves hoidmise ja kasutamise plusse ja miinuseid ning mõtleme, millisele infole peaks millistel ühenduse liikmetel olema ligipääs ja mida peab ühendus konfidentsiaalseks ning kuidas on konfidentsiaalsed andmed võimalikult kaitstud.​ Seminaril aktiivseks osalemiseks on abi, kui olemas on g-maili konto.

Koolitajad

Urmas Heinaste (Tartu Annelinna Gümnaasium/ Eesti Informaatikaõpetajate Selts)

Urmas Heinaste on Tartu Annelinna Gümnaasiumi tehnikaõpetaja, liikluskasvataja, robootikaringi eestvedaja ning juht, loov- ja uurimusliku õppe juhendaja. Lisaks koolis õpetamisele on ta tegev aineühendustes ja Õpetajate Ühenduste Koostöökojas, viib ta läbi mitmesuguseid õpetajatelemõeldud koolitusi. Lisaks õpetamisele on Urmas Heinaste tegev ka Õpetajate Liidu kutsekomisjonis.