Uudised

Vabaühenduste Liidus 41. nädalal

laine uudised-laine
7. oktoober 2024

Tähistame sünnipäevanädalat!
Sünnipäevakingitusi ootame ja võtame vastu aadressil EE237700771006142372 või siin.
Iga kingitus – nii väiksem kui suurem – aitab meil sedapuhku korraldada traditsioonilist kodanikuühiskonna aasta tegijate tunnustamissündmust, mis toimub juba uuel aastal, ilmselt veebruaris!

Kolmapäev
Heleene, Andra ja Triin peavad “Ma armastan aidata” annetuskeskkonna ja Swedbankiga nõu, kuidas sel aastal Annetamistalgutel kommunikatsioonialast koostööd teha. Andra ja Triin lähevad külla Mall Hellamile Avatud Eesti Fondist, et pisut Vabaühenduste Liidu (aja)lugu meenutada. Jagame seda lugu hiljem ka teiega!

Neljapäev
Vabaühenduste Liidu 33. sünnipäev! Annetamistalgute korraldustiim kohtub veebi teel Urmo Kübaraga, et arutada eelmise aasta annetamisstatistika kasutamist Annetamistalgute kommunikatsioonis.

Reede
Triin osaleb Siseministeeriumi partnerite regulaarsel infokoosolekul. Marcus salvestab koos e-residentsusprogrammi, kodanikuühiskonna sihtkapitali ja maakondlike arenduskeskustega infotundi Gruusia vabaühendustele. 

Sel nädalal fookuses:
Triin ootab väga (väga!) registreerujaid ümarlauale vabaühenduste küberturvalisuse teemal (toimub 6.11, vt siia) ja vabatahtlike kaasajate võrgustiku kohtumisele (toimub 30.10, kiri võrgustiku liikmete e-postkastis või küsi infot triin@heakodanik.ee). No ja siis ootab Triin huvilisi ka esimesele vabaühenduste virtuaalsele kohvihommikule (toimub 18.10).
Marcus – pühapäeval algava vabatahtlikku töö teemalise õppereisi korraldamine Norra kuningriiki.
Heleene – Annetamistalgute kommunikatsiooni planeerimine, kolmanda töötoa korraldamine ja talguliste nõustamine hea tava teemadel.
Andra – ettevalmistused kodanikuühiskonna aasta tegijate kandidaatide esitamise üleskutse avaldamiseks.
Maarja-Liisa – MTÜ raha andmete üle vaatamine ja vabaühenduste rahastamise variraporti teemad.
Darja – venekeelne uudiskiri (läheb välja kolmapäeval) ja seminar sissekommunikatsiooni arendamisest organisatsiooni teadmiste baasi loomise kaudu Notion platvormil (koostöös HEAKiga).